Clara

geboortebranding

Persoonlijker kan het niet worden. Voor de geboorte van onze kleine Clara ontwierpen we een volledig concept. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, zeker? Een ambachtelijke letterpress geboortekaartje met op de achterzijde een illustratie van het gezin mét baby Clara was niet voldoende om onze trots te tonen.

 

Kaartjes met verschillende pins, een wit katoenen doopsuikerzakje met naamtag, een DIY-pakket met splitpennen, een visitekaartje voor de baby,… Je merkt het waarschijnlijk al maar de trots (of de creatieve bui) nam alleen maar toe.

Geïnteresseerd in zo’n totaalconcept? Studio Luz heeft de smaak te pakken en houdt van geboortebranding. Altijd welkom om eens van ideeën te wisselen en een eerste richting te kiezen. 

  • Volg Eva Catharina op Facebook
  • Volg Eva Catharina op Instagram
  • Volg Eva Catharina op Pinterest
  • Black LinkedIn Icon

FOLLOW MY NEXT BRUSHSTROKE

1/1

ABOUT  THE  SHOP

Eva Catharina Deweerdt is an illustrator and pattern designer, making art and patterns in her studio in the magical city Bruges. She's inspired by fauna & flora, all the little things that make people happy and her own childhood memories. 

COPYRIGHT 

I'm happy to know you love my work, but please do not use or reference without permission and crediting back to my site and Instagram account. All of the work on this site is copyrighted by Eva Catharina Deweerdt. Thank you so much.

PRIVACY STATEMENT

TERMS & CONDITIONS

Eva Catharina Deweerdt  _  (BTW) BE0823494762  _  +32 498 80 77 58  _  Bruges / Belgium  _  info@evacatharina.be

© 2019 All content copyright  by Studio Luz