HUS

branding

Studio Luz stond in voor de branding van HUS, de zaak van een werkpaard die uitblinkt in dakwerken en algemene renovatie. Bij HUS liggen een persoonlijke en directe aanpak en vertrouwen aan de basis van een tevreden klant. HUS is een eenmanszaak die echt vakmanschap moeiteloos combineert met een menselijke en natuurlijke touch. Vaak leidt dat tot letterlijk samenwerken met de klant zelf aan zijn project.

Die eerder Scandinavische werkwijze, leidde tot de Zweedse - maar gelukkig ook voor ons verstaanbare "HUS" en een logo in diezelfde lijn. Een puur en krachtig logo, in één oogopslag herkenbaar en passend bij de bedrijfsactiviteit was hier noodzakelijk. De H van HUS werd de vlag die de lading moest dekken. Door het verhogen van de horizontale lijn van de H, bereikten we twee vliegen in één klap. Er vormde zich een abstract huisje onder wat als specialiteit benadrukt moest worden: het dak.

Met een door Studio Luz ontworpen pullover als werkkledij én relatiegeschenk wordt de samenwerking met elke klant bekroond. 

  • Volg Eva Catharina op Facebook
  • Volg Eva Catharina op Instagram
  • Volg Eva Catharina op Pinterest
  • Black LinkedIn Icon

FOLLOW MY NEXT BRUSHSTROKE

1/1

ABOUT  THE  SHOP

Eva Catharina Deweerdt is an illustrator and pattern designer, making art and patterns in her studio in the magical city Bruges. She's inspired by fauna & flora, all the little things that make people happy and her own childhood memories. 

COPYRIGHT 

I'm happy to know you love my work, but please do not use or reference without permission and crediting back to my site and Instagram account. All of the work on this site is copyrighted by Eva Catharina Deweerdt. Thank you so much.

PRIVACY STATEMENT

TERMS & CONDITIONS

Eva Catharina Deweerdt  _  (BTW) BE0823494762  _  +32 498 80 77 58  _  Bruges / Belgium  _  info@evacatharina.be

© 2019 All content copyright  by Studio Luz