Kafé Keramiek

ontwerp logo

Kafé Keramiek wil de pottenbakkersambacht toegankelijk maken en de zin voor ambacht, handwerk en creativiteit aanwakkeren. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom om de plaats, voorzieningen, materialen en hun kennis te delen.

Studio Luz maakte op hun vraag het logo voor Kafé Kéramiek. De spiraal doet denken aan de draaibeweging van de draaischijf tijdens het pottendraaien. Deze vorm is nadien ook als spoor terug te vinden op de keramiek zelf. 

De spiraal wordt omarmd door de K’s van Kafé Keramiek. De beentjes van de K's illustreren de vormgevende handen tijdens het pottendraaien. Ze zijn om dit nog meer te verduidelijken wat losgemaakt van de stok van de K. 

Daarnaast is de spiraal ook het symbool van (spirituele) groei, wat net de missie van Miekes Kafé Kéramiek is. Het logo heeft een organische look die past bij het karakter van de ambacht.

  • Volg Eva Catharina op Facebook
  • Volg Eva Catharina op Instagram
  • Volg Eva Catharina op Pinterest
  • Black LinkedIn Icon

FOLLOW MY NEXT BRUSHSTROKE

1/1

ABOUT  THE  SHOP

Eva Catharina Deweerdt is an illustrator and pattern designer, making art and patterns in her studio in the magical city Bruges. She's inspired by fauna & flora, all the little things that make people happy and her own childhood memories. 

COPYRIGHT 

I'm happy to know you love my work, but please do not use or reference without permission and crediting back to my site and Instagram account. All of the work on this site is copyrighted by Eva Catharina Deweerdt. Thank you so much.

PRIVACY STATEMENT

TERMS & CONDITIONS

Eva Catharina Deweerdt  _  (BTW) BE0823494762  _  +32 498 80 77 58  _  Bruges / Belgium  _  info@evacatharina.be

© 2019 All content copyright  by Studio Luz