PAO

ontwerp logo

PAO Dance is een Brugse dansschool die door technische beheersing en sterke waarden uitblinkt in de ontwikkeling van artiesten. In een warme sfeer mikt PAO op zelfexpressie bij de leerlingen om zowel in het leven als danser sterk, zelfzeker en correct te worden.

 

PAO Dance vroeg Studio Luz om een sterk en herkenbaar logo te ontwerpen. Daarbij waren de drie waarden Arts, Performing & Outshine erg belangrijk. Voor Studio Luz vertrouwd terrein en dus gingen we met deze informatie aan de slag.

 

Dit logo moet volledig passen bij de stijl en de waarden van de dansschool. Daarom trokken we al meteen de dwarsstreep van de letter A door om de plaats van actie, de dansvloer, op te roepen. Versterkend balanceert dance op de doorgetrokken dansvloer, net als de dansers. De drie waarden plaatsen we in een sfeer rond PAO, met een verbindende cirkel om te tonen hoe onlosmakelijk deze waarden zijn verbonden.

  • Volg Eva Catharina op Facebook
  • Volg Eva Catharina op Instagram
  • Volg Eva Catharina op Pinterest
  • Black LinkedIn Icon

FOLLOW MY NEXT BRUSHSTROKE

1/1

ABOUT  THE  SHOP

Eva Catharina Deweerdt is an illustrator and pattern designer, making art and patterns in her studio in the magical city Bruges. She's inspired by fauna & flora, all the little things that make people happy and her own childhood memories. 

COPYRIGHT 

I'm happy to know you love my work, but please do not use or reference without permission and crediting back to my site and Instagram account. All of the work on this site is copyrighted by Eva Catharina Deweerdt. Thank you so much.

PRIVACY STATEMENT

TERMS & CONDITIONS

Eva Catharina Deweerdt  _  (BTW) BE0823494762  _  +32 498 80 77 58  _  Bruges / Belgium  _  info@evacatharina.be

© 2019 All content copyright  by Studio Luz